meyer burger
pannen met zonnecellen

Meyer Burger Zonnepanelen 

De hoogste opbrengst op de markt !

zonnepanelen brugge


Bovendien garandeert Meyer Burger gedurende enkele decennia een betrouwbaar en stabiel vermogen: voor alle zonnepanelen bedraagt het vermogen na 25 jaar nog altijd ca. 92 %. Bij de glas-glas-panelen krijgt u zelfs meer dan 93 % na 30 jaar vergeleken met het maximale vermogen aan het begin.


Met zonnepanelen van Meyer Burger haalt u maar liefst 20% meer rendement als een paneel met hetzelfde vermogen.


U profiteert op lange termijn van hoge opbrengsten door een ongeëvenaarde performance. Want voor alle zonnepanelen biedt Meyer Burger een in de branche toonaangevend garantiepakket volgens Duits recht aan. Standaard geldt voor de zonnepanelen een productgarantie van 25 jaar (glas-folie) of 30 jaar (glas-glas).


Er bestaan veel fabrikanten in zonnepanelen maar Meyer Burger is anders. Ze onderscheiden zich dankzij de  Heterojunction (HJT)-technologie. Deze technologie hebben ze verder ontwikkeld en efficiënter gemaakt. Daarbij hebben ze verschillende siliciumlagen met elkaar gecombineerd en zo een unieke celstructuur gecreëerd.

De HJT-cellen van Meyer Burger nemen duidelijk meer zonne-energie op dan de traditionele cellen. Daarenboven stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel. En dat ook bij weinig zonlicht, bijvoorbeeld wanneer het bewolkt is.

duitse zonnepanelen

Haal 's werelds best presterende panelen in huis.

Voordelen die een échte meerwaarde bieden.

europese zonnepanelen